Ah tuo ihana elämän suola, kaikkien rakastama paskalaitos nimeltään KELA... Aiheutti minulle taas suurta hekumaa tänään, suorastaan mehut reisillä sinne tänään soittelin linjat kuumina mmmmm. Ai miksikö? No palautin TYÖTÖN TYÖTÖN TYÖTÖN lappusen sinne viime viikon maanantaina... Ja kiltisti odottelin rahaa tähän päivään asti, kunnes perseessä humpsahti siihen malliin, että nyt ei kyllä ole kaikki kondiksessa kun tilin saldo näyttää edelleenkin nollaa. Aloin pelkäämään, että mulla on TAAS käynyt niin huono tuuri, että kela tapansa mukaan sössinyt jotain ja pahasti.

Kuivakka ämmä sieltä sitten nosti luuria ja eihän se mistään mitään tiennyt, köhis vaan jotain niin kuivalla ketunpaska äänellä että kylmät väreet jätti varmaan haavoja mun selkään. Tuomio oli: "Joo ei täällä kyllä näy että mitään lappusta olis ees palautettu".

SIIS EI VITTTTTTUUUUU KELAAAAAA! Joka vitun ikinen vitun kerta ne vitun aasit onnistuu vittu möhlimään!!! Eiköhän samantien palkata hevosia, laamoja ja aaseja sinne tiskin taakse ni hommat hoituu varmasti paljon paremmin aaaaahhhhh sanoinko jo että VOI VITTU !!! Lähin sitten pikkasen vihasena selvittämään asioita ihan face to face, onneks jätin lekan kotiin, muuten olis tapahtunu jotain todella hirveetä ja suolenpätkiä ois lennelly..! Pikkasen oli meinaan agressiot huipussaan sitä putiikkia kohtaan. Sain kuitenki hommat sumplittua silleen, että mulle tulee ENS TIISTAINA jotain ropoja tilille... ENS TIISTAINA! MILLÄ VITULLA MÄ DOKAAN KOKO PÄÄSIÄISEN???!!! saatanan juhlapyhät, muuten ois tullu ny perjantaina massit tilille jos ei ois ollu pyhäpäivä. VITUN PÄÄSIÄINEN, MIKS SEN JEESUKSENKI PITI JUST NY NOUSTA SIELT KUOLLEISTA!!??

HOO VEE vaan taas kaikille! Meikällä ei näy niinku nyt mitään valoa tunnelin päässä, ei ees vaivaista pientä pilkahdusta! En näe tulevaisuudessa itelleni opiskelupaikkaa, sen enempää kun töitäkään. En pysty syömään enkä nukkuun ku oksettaa niin paljon tää elämäntilanne... Ja sitten kaikki isot jehut miettii miks nuoret voi huonosti ja miks ihmiset heittää ittensä jojoon ja miks alkoholia käytetään niin runsaasti.

NO VITTU SIKS KUN SYSTEEMI KUSEE JA PAHASTI !